Dålig uppdatering.

Förlåt för min dåliga uppdatering!
Men det är såhär att bloggappen funkar inte,eller jo funkar gör den ju eftersom att jag skriver på den nu! Men set går ite att skriva inlägg med bilder och utan bilder blir det ju tråkigt tycker jag. Och jag får erkänna att jag är för lat för att ladda ner bilderna på datan.. Fy på mig.


till dig min underbaraste finaste vän.


emmsan här. vill bara be om ursäkt för att bea inte bloggar. Men hennes blogg app funkar inte och ärligt talat så är hon för lat för att gå till datorn. thats why i love her.
Bea. jag vill bara tillägna denna text åt dig. för tjejen du är mitt allt. Jag tycker det är mobbat att skriva så till folk,ba du är mitt allt,jag älskar dig över allt annat och sånt skit. men nu gör jag det iaf,jag är en loser men Bea för mig så är du allt. Du är min livskamrat. Min syster. Mitt allt.
Vi träffas 24/7 och endå så har vi så sjukt kul. Vi är galna och helt störda.Även fast vi ligger i min säng en hel dag och kollar på sunes jul eller smyger ut på natten och hittar på värsta historien för våra föräldrar.
Jag kan berätta allt för dig. Du vet nog mer om mig än vad jag själv gör för du har funnits vid min sida enda sedan dagis. Vi har gått igenom den där jäkla fjortisperioden när du lärde mig att tupera håret och alla dessa killproblem tillsammans. om vi inte är gifta vid 40 så gifter vi oss med varandra right?
folk tycker nog att vi är jobbiga och onormala för vi håller aldrig käften och tar seger varv i klassrummet när vi spöar alla på "med andra ord". vi är så bra på det för vi känner varandra utan och innan. jag kan göra en min och du fattar direkt vem eller vad jag menar.
Jag vet att mitt liv skulle vara väldigt tråkigt utan dig. Jag vet seriöst inte vad jag skulle göra om dagarna? okej om jag fick sims3 då vet du vad jag skulle göra all day and all night.
vi är varandras motsatser. du är cheerleder jag fotbollspelare. du är galen i justin bieber och andreas wijk jag skulle offra en arm för messi. du ska bli hemmafru i L.A och jag ska jobba med sport i barcelona(kommer säkert bli tjock tant med 40katter).
Våra motsatser gör att vi passar varandra perfekt. Jag är inte bra på att skriva om känslor. Det vet du. Men du vet också att jag älskar dig sjukt mycket. lika mycket som jag älskar mat. untz.

23 december.

Godmorgon mina fina!
Förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag men nu är jag här igen!
Sitter just nu på Bara vara och dricker varm choklad med Emma. En perfekt start på dagen före julafton!

 


Yey

Kom hem från stan för en stund sedan. Var där en snabbis och nu väntar en lång kväll med plugg och städning av mitt rum...orkar verkligen inte. Menmen imorgon är det jullooov!
Kan inte beskriva känslan.underbar.

så här glad är jag för att jag ska städa mitt bombnedslag till rum


Fjäskdagen

Idag var det den så kallade fjäskdagen på min skola,vilket innebär att vi spelar en volleyboll turnering där man utöver själva volleybollen också kan få pris för bästa utklädnad,fair play,bästa hejarklack och bästa fjäsk(att fjäska för lärarna,ge dom godis,massage,snälla ord osv osv). Vi var två lag från våran klass och vi vann för fair play haha!
Bilder kommer senare!


Plans.

Mitt hår är så tråkigt just nu,typ mellan långt och slitet. Så där har ni planerna för vad jag ska göra med det!


Tips!

Här har ni en bild på nånting som ni bara måste höra om,det är nog alla tjejers dröm produkt(iallafall min) haha! Det heter ricinolja och gör att ditt hår växer betydligt mer och blir tjockare och finns att köpa på apoteket för 40 kr. Man säger ju att håret växer 1 cm per månad och om du använder ricinolja så växer det ungefär 5 cm i månaden! Man kan också ha det på ögonfransar och ögonbryn om man vill ha de tjockare.Den här oljan låter ju som det jag har väntat på så länge(vem vill inte ha längre hår lixom) så jag kommer köpa den så fort jag bara kan haha!


!

Vicky Alverland- Du är en sån där tjej som alltid kan göra mig glad. Jättesnäll och fin som bara den är du ju också.

Liza Berisha-En av mina bästa vänner. Du är bäst på alla sätt,jag älskar dig!

Oskar Nar-Du är en jättesnäll och söt kille.Vi hade bättre kontakt i sommras,men nu hoppas jag att vi kan träffas snart för jag saknar ju dig vännen!

Maja Von Beckerath-Du verkar vara en jättehärlig tjej! Söt som socker är du också!

Johan Elvin-Vi gick på samma skola förut,du är snäll och ser bra ut

Gabriella Widbark-Du är fin och snäll!

Denise Sandwall-Du är en jättesnäll tjej!

Linnea Gyllensten-Du verkar vara en jättesnäll tjej rakt igenom! Fin är du ju också

Jael Wallin-Min fina cheerleding kompis! Du är jättesnäll och fin. Jag tycker vi borde ses snart!

Filip Rinne-Jag känner inte dig så bra,men du är snäll!


Nu vet jag inte om det blev exakt de tio som gillade först men jag tog dom jag tror gillade först haha!






Men..

Ibland kan man bara känna såhär som jag gör just nu. Allting är perfekt. Jag umgås med fina vänner och livet är bra helt enkelt. Men man känner att nånting saknas. Och det är du.


Visste du att..

Att jag vill ha...en ny dator.

Att min senaste kyss...är något jag ångrar.

Att jag inte gillar...falska människor.

Att jag har aldrig...skolkat.

Att min bästavän är...underbar.

Att min första riktiga kyss...var med en kille jag alltid kommer komma ihåg.

Att jag hatar när folk snackar...om saker dom inte vet ett skit om.

Att kärlek är...något värdefullt som är värt att kämpa för.

Att jag gillar att...äta.

Att sista gången jag grät var...länge sedan.

Att min mobiltelefon är...mitt allt.

Att när jag vaknar på morgonen...vill jag helst somna om.

Att innan jag går och lägger mig...tänker jag på han.

Att idag har jag...varit med fina vänner.

Att jag hoppas...att gå ut med riktigt bra betyg.

Nu ska jag...sova!


Amerikanska pannkakor

Amerikanska pannkakor!
MUMS


Sunes sommar

Nu kollar vi på sunes sommar,
Livets film!
Senare åker vi nog upp på stan och ikväll får jag se vad som händer!


Mys

Igår hade jag myskväll med Emma,alltid lika skönt att bara ta det lugnt!


12 december.

Har världens mensverk så jag bestämde mig för att inte gå till skolan idag. Om jag mår bättre senare åker jag nog upp på stan med liza för köpa krans osv till lucia på skolan imorgon! och jag ska läsa en vers,haha vi får se hur det går.


!

Det här är min vän Carl ,följ hans blogg tjejer!

www.carlstenbeck.blogg.se

 


Myspys

Efter en känslosam dag med föreläsning med mitek med skolan,bilder kommer senare!
Så nu har vi bara en lugn mysig hemma kväll:)


Busit

Vårat pepparkakshus.Smarrigt. Asså ni vet inte hur gärna jag vill ta en tugga?
Min bror har redan tagit några godisar på den och jag blev fett arg så den vore lite dubbelmoral om jag också tog? Fast ingen behöver få veta............

Kul liv bea.

Jag har tråkigt,märks det?

Snow baby.

Jag vet att jag är ganska seg med att säga det här(brukar få höra att jag är seg) men det är ju fan snö ute!


Lite sovmorgon.

Idag börjar jag klockan tjugo i nio så just nu sitter jag här med en kopp varm oboy och lyssnar på melissa horn. Hon är bäst. när man behöver rensa tankarna eller bara lyssna på riktigt bra musik så är hon ett tips! Men snart ska jag möta upp emma sen går vi till skolan!

http://www.youtube.com/watch?v=WvIznEQp980

Eyecandy

HUR SNYGG ÄR INTE DEN HÄR KILLEN? dör lite smått. Jag menar kolla det där leendet!


My homies.

Idag efter skolan har jag chillat med mina fina vänner,det var tänkt att vi skulle plugga. Men allt annat är ju så mycket roligare haha. Så vi pratade om allt mellan himmel och jord och bara hade det mysigt!
Ha en bra kväll snyggigar.


Julmys.

Idag när jag kom hem från skolan så bakade jag,mina syskon plus Emma ett pepparkakshus! Haha asså det är inte så lätt kan jag säga! För det första så ville jag verkligen ha det perfekt,vem vill ha ett fult pepparkakshus som det ser ut som att en tre-åring har gjort lixom? Så jag blev lite sur när dom andra inte gjorde precis som jag ville. Så är det så sjukt svårt att få det fint också? Plus att man bara vill äta upp delarna? Mums...

JUST NU.

Just nu äter jag varma hallon med glass,fy vad gott!!


ANSWERS.

Vilka bloggar läser du?- Jag brukar läsa Kissies,Kenzas,Andreas Wijk,Dessies och sedan mina vänners bloggar.
Vilket gymnasium ska du gå på?- Det står mellan Thoren,Risbergska eller rudbeck! Thoren kommer jag för tillfället inte in på med mina betyg,men det håller det på att ändras på!
Är du kär i någon?- Nej.
Vilka är dom top10 snygga killarna i örebro?-Riktigt svår fråga,haha. Men ska försöka svara så gott jag kan. Filip stenbeck,Victor Jarnulf,Jesper Nilsson,Felix Calais,Simon Gustavsson,Arvid Florin. Kommer inte på nån mer just nu.
Vem är din "absoluta" närmsta vän?-Mina närmsta vänner är Emma och Liza.
Är du oskuld?-Yes.
Följer du några bloggar? vilka isf?-som jag skrev däruppe,så några av dom kända bloggarna plus mina vänner!
Beskriv dig med 5 ord-Glad,snäll,trevlig,sprallig,charmig.
5 snyggaste 8orna på din skola?-Har inte så koll på åttorna om jag ska vara ärlig,så ingen som jag kommer på just nu.
Bh storlek?-75 b/c.
Favoritmat?-Alltså allt ätbart egentligen..Haha ne men jag älskar tacos och kebab!
Bästa ämnet/ämnen i skolan?-ENGELSKA FOR SURE.
Drömyrke?-Mäklare eller journalist. Fast om jag ska vara helt ärlig så skådespelare eller något sånt coolt. Men tänker logiskt nu haha.
Beskriv dig när du är som gladast. Vad gör dig som gladast? Vart befinner du dig då? Vad gör du?-När jag är med mina underbara vänner.Det kan vara var som helst,närsomhelst,och vi kan göra vadsomhelst,jag är alltid glad i deras närhet.
5 läckraste killarna i nian i din skola??????:p-Alltså läckra och läckra...Med läcker tänker jag mig typ justin bieber,och det är svårt att slå. Men det finns helt klart många som ser bra ut och några av dom är David Ljungdahl, Dennis Hurtig.Sen kom jag inte på nån mer haha.
Gillar du cheps?-Mer än något annat..
Vilken kändis skulle du vilja vara för en dag och varför?-Selena Gomez helt klart. För då skulle jag se ut som en prinsessa,få jobba med det är som i hemlighet är min dröm,och få pussa på min prins,justin bieber.


Vill du lira live?-Alltid brorsan!
beskriv dig och din tvillingsyster, är ni lika? Utseendet personlighet?-Trillingsyster* Men ja det ska jag göra. Vi har helt olika personligheter. Vi är så olika på alla sätt.Enligt mig iaf. På utseendet är vi inte så lika heller,inte alls enligt mig.Eller jag menar man ser ju att vi är syskon men vi är ju inte trillinglika!
när ska vi ses igen? :(-Så fort som bara den!
När känner du att ditt liv är som bäst?-Precis just nu!
Finaste 95orna tjejer och killar du känner?-Fanny hurtig är en riktigt fin tjej,och en kille som är fin är Geovanny som också är en trogen medlem i New Moon ;)
Hur många har pullat dig-Ingen.
Hur många har du runkat av-Ingen.
Ska vi vinna nästa tävling eller????-SJÄLVKLART ATT VI SKA BABY
Bästa med att blogga-Är väl att kunna skriva av sig.
Snyggaste killen du vet?-Den platsen delar Justin Bieber och Andreas Wijk på.
Vem är den absolut finaste du vet /kändis, kompis whatever?-Samma som där uppe!
Är du snäll?-Ja det är jag verkligen.
Vad önskar du dig i julklapp?-Jag önskar mig pengar bara. Har inte kommit på NÅGOT att önska mig.
Vem är din förebild i livet?-Måste bara få säga blondinbella. Helt fel tycker kanske ni men måste få säga att hon verkar vara en sån stark person. Hon visar att man inte måste vara den perfecta tjejen för att lyckas. Bara man VILL något,då kan man klara det. Och hon tar så mycket skit så det är sjukt. Och ändå är det hon ska har skrivit en bok om självkänsla.Hon har bra självkänsla ÄVEN när folk skriver taskiga saker osv osv. Hon får mig också verkligen att kämpa för mitt drömmjobb. Och att man kan lyckas,bara man har viljan.
Vad inspireras du av?-Jag inspireras av människor som är sig själva och who doesnt care what people say.
Hur hanterar du en jobbig period i livet?-Kan inte säga att jag har haft någon jättejobbig än. Men lite jobbiga peroder i livet har alla. Jag hanterar den genom att bara gå igenom den helt enkelt. Om du är ledsen,gråt. Om du är arg på någon,säg det.Man ska aldrig,aldrig lura sig själv att man mår bra och strunta i alla känslor. Så gå bit ihop,gå igenom det och vänta på bättre tider!
En kväll med mattson eller en 200g Marabou?-Får man välja båda?För det blir iaf mitt svar,båda.
Halo 3 eller Halo: Reach?-Halo: reach bara för att det lät coolare!
Jonathan Lundin eller Daniel Budak?;D-Svårt val,men tror det blir Jonathan...
Olle Hammar eller Johan Palm?-OLLE HAMMAR LÄTT!
Vilka har du haft sex med?-Som jag skrev däruppe så är jag oskuld,så ingen!
Vilka tjejer respektive killar är finast på din skola?-Några fina tjejer är Jennifer Sydner,Sanna Guvenal. Och killar är David Ljungdahl och Dennis Hurtig.
Vilka är dina närmsta vänner? Du får välja högst fyra-Mina närmsta vänner är som däruppe,Emma och Liza.
Duuu är bäst, men jag är bättre? :p-Jag är bäst gumman.
Vilka har du strulat med?-Personer som har betydit något för mig och som jag har haft något speciellt med.

Things i wanna do before i die.


pluggeliplugg

Sitter här och lyssnar på justin biebers jullåtar och dricker varm oboy,det ända som saknas nu är lite snö haha. Snart beger jag mig iväg till skolan där en dag med mycket plugg och mina fina vänner väntar.

Helt slut.

Ligger här i sängen helt slut. Tränade cheer i två timmar men det kändes som 27. Men sjukt kul var det som vanligt. Så nu ska jag försöka sova. Och drömma härliga drömmar. Om dig och mig.


FRÅGESTUND

Fråga på,ingen fråga är en dålig fråga! Avslutar den när jag har tillräckligt med frågor!

the big question.

Den stora svåra frågan,vad ska man ha på sig på jul/nyår?





Tycker dom här klänningarna är riktigt fina!

Ny header!

Vill bara säga tack så mycket till writtenbyanna.devote.se som gjorde den fina headern till mig och juliaannanygren.blogg.se som hjälpte mig att sätta in den! ni är toppen tjejer :)


about cheer

Nu tänkte jag berätta lite om cheerleadingen! Jag har gått på cheerleading i snart två terminer. Jag går i en förening som heter ögf och mitt cheerleadinglag heter Squirrels haha! Fult namn som bara den jag vet,men lite gulligt ändå eftersom att det är dom små som har kommit på det.Fast själva cheerleading föreningen heter cheer unlimited (CU) så det kallar vi oss också för. Första terminen gick jag i en nybörjargrupp och nu den andra terminen slogs min grupp ihop med ett tävlingslag med lite mindre tjejer i,skulle tro att ungefär alla är 98or! Vi tränar 3 dagar i veckan och vi är bäst, haha!I vår ska vi tävla så vi tränar stenhårt för att bli ännu bättre än vad vi redan är haha. Just nu så tränar vi också till en uppvisning som är den 15 december! Och en sak som är säker är att cheerleading dräkter är sjukt snygga! På bilder här nedan ser ni seniorena,sånna dräkter som dom har på sig ska vi ha!


2a advent.

här sitter jag,med två inlämningar som ska vara färdiga imorgon. Åh. om två veckor får jag betygen som jag sedan ska söka in på gymnasiet med, och jag har så jäkla mycket att göra. men iallafall ikväll ska jag träna,jag taggar för en rolig cheerträning i två timmar,yey!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus